Alianta Lege si Ordine, miscarea patriotica a Romaniei

Bună ziua sau bună seara!

Sunt Generalul (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu.

Stimaţi concetăţeni, iubiţi videospectatori şi înainte de toate fraţi români şi surori românce, am marea plăcere, onoare şi bucurie să vă anunţ că în această săptămână autorităţiile judiciare româneşti, conform legii şi Constituţiei, au aprobat organizarea unei noi mişcări politice: Alianţa Lege şi Ordine (A.L.O.) – o mişcare patriotică, o mişcare pentru români, pentru România în primul rând. Deviza Mişcării noastre este “Dumnezeu şi Patria”.

Suntem pentru prima oară pe eşichierul politic românesc o mişcare în care, nu vă ascund, mulţi dintre conducători acestui partid, o mişcare naţională, sunt ofiţeri din tot spectrul militar al României: Armată, Servicii, Jandarmerie, Poliţie, SPP, toţi oameni care au jurat credinţă României. Ordinea şi disciplina sunt cele două condiţii esenţiale pentru o societate democratică: Lege şi Ordine. Există societăţi fără lege şi ordine? Da!
Anarhie şi dezordine. Mi se reproşa de altfel cu ceva timp în urmă că acest concept ar fi unul de extremă-dreaptă.

Doamnelor şi domnilor, stimaţi concetăţeni, primul lucru care îi poate apăra pe oameni, pe cei sărmani, modeşti, masa poporului, este în primul rând legea care, din păcate, nu mai este respectată şi este din ce în ce mai mult călcată în picioare de cei care au puterea banului, puterea relaţiilor şi mai ales dispreţul faţă de ceilalţi. Ordinea este opusul anarhiei, primii duşmani al omului sărman sunt dezordinea şi anarhia, care îi permit celui bogat să-l calce în picioare pe cel sărac. România este în primul rând poporul şi, aşa cum spunea cel care este unul dintre idolii mei, gorjeanul Tudor Vladimirescu, “Patria este norodul şi nu tagma jefuitorilor”. Într-adevăr, români, românce, timp de 27 de ani, după ce ne-am dezrobit de peste 43 de ani de dictatură, o dictatură nemiloasă care a distrus inima poporului român, comunismul, am sperat într-o viaţă mai bună şi în aceşti 27 de ani s-au perindat cu toţii, de la aşa-zisa stângă până la aşa-zisa dreaptă. Toţi cu un singur gând: de a se înfrupta, de a jefui şi a distruge
această ţară!

Alianţa Lege şi Ordine va fi pavăza Dvs. ; eu, Generalul (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu, înconjurat de cei care au jurat credinţă României. Mai mult ca niciodată, Armata, toate Serviciile şi cei care şi-au închinat o mare parte din viaţa lor poporului român vor fi chezaşii că această mişcare va fi pentru a vă apăra !

Nu avem în conducerea partidului politicieni, nu avem şi nici nu vrem să avem fiindcă ei, din păcate, ne-au înşelat ani de zile. Traseişti politicii, aş spune « fripturişti » folosind cuvântul lui Caragiale, toţi au făcut un singur lucru: au minţit, v-au înşelat şi v-au indus în eroare. Ştim că foarte mulţi dintre voi sunteţi dezgustaţi. La ultimele alegeri aproape 60%, mai exact 59% dintre oameni nu au votat. Majoritatea actuală înseamnă 50+1, dar din 41% înseamnă 22-23%. Cu 23% din voturi conduc această ţară.

Oameni buni, români, românce, a venit timpul să ne luăm destinul în mâini! Eu, Generalul (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu, am o lungă experienţă politică internaţională (50 de ani de experienţă a vieţii în lumea profesională, politică, socială, sindicală, religioasă, militară, masonică). Începând cu 1968, după ce am făcut 5 ani de studii economice şi Şcoala de Ofiţeri de Rezervă m-am angajat în viaţa activă şi împreună cu voi vreau să duc mai departe această luptă.

Am fost atacat şi voi fi fără îndoială şi mai mult atacat, s-a încercat a se spune totul despre mine, pentru că aceiaşi oameni, aceiaşi mâzgălici care au încercat şi vor încerca şi mai mult de acum încolo să mă distrugă, să mă atace, sunt duşmanii ţării, duşmanii poporului.

Tatăl meu a fost arestat în 1948 de Siguranţa comunistă, eu însumi am fost urmărit până în 1989, iar C.N.S.A.S. prin dosarul nr. 241680 mi-a arătat documentele prin care tatăl meu a fost urmărit. Se numeşte D.U.I. (Dosar de Urmărire Informativă) şi acelaşi lucru am avut şi eu, dosarul 49318.

Deci, toate acuzaţiile pe care le veţi vedea, promovate de mâzgălicii care au scris la ordin sunt minciuni sfruntate fiindcă sunt dedicat numai acestei ţări. Da, români, românce, la 72 de ani şi 50 de ani de experienţă a vieţii în toate domeniile, mă închin şi mă voi închina, atât timp cât Dumnezeu îmi va da putere, acestei ţări pentru că sunt convins că suntem o ţară minunată. Această grădină a lui Dumnezeu despre care Sfântul Papă Ioan Paul al II-lea a spus că este pământul visat şi dorit. Împreună, iubiţi concetăţeni, putem să schimbăm, pentru că din păcate nimic nu s-a făcut. De aceea, această Mişcare nouă, pentru voi şi cu voi, care va fi îndreptată exclusiv pentru apărarea valorilor esenţiale ale ţării noastre. Un
partid patriotic, un partid de centru-dreapta, un partid care nu este contra cuiva, este pentru ceva, în primul rând pentru apărarea ţării. De altfel, primul articol al statutului nostru spune clar:

Mişcarea noastră, Alianţa Lege şi Ordine este pentru apărarea instituţiilor statului: Armata, Serviciile, Poliţia, Jandarmeria, DNA, tot acest ansamblu
de Servicii care reprezintă administraţia unui stat. Noi nu vom ataca niciodată instituţiile statului, le vom apăra, monitorizându-i şi criticându-i pe cei care greşesc în aceste instituţii. În 2015 s-a încercat pentru mine însumi, prin mijloace nedemne, murdare, să mi se distrugă o carieră pe parcursul căreia 3 şefi de state: François Mitterrand, Jacques Chirac, Ion Iliescu m-au onorat cu cele mai înalte distincţii.

Personalitatea eminentă a Ortodoxiei, Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I mi-a acordat cel mai înalt titlu laic: Arhonte al Patriarhiei Ecumenice, Crucea Sfântului Andrei. Toate acestea pentru activitatea pe care am dus-o în serviciul unui ideal creştin, patriotic, uman şi spiritual. Doamnelor şi domnilor, a venit timpul să ne mobilizăm: tineri, mai puţin tineri, pensionari, bărbaţi, femei, lăsaţi toţi deoparte acest val care a trecut peste România, care a luat totul din calea lui, care a pustiit. Am combătut începând cu anul 1970, plecând fiindcă nu am vrut să trăiesc în acest regim comunist care ne-a oropsit atâţia ani de zile şi, după Revoluţie, cu toate dificultăţile inerente comunismului, am avut o ţară cu o industrie, cu o agricultură, cu o economie, cu un sistem de sănătate, cu o cultură, cu o educaţie. Ei bine, nu mai avem nimic, totul a fost distrus.

Totul a fost lăsat ca un deşert în spatele celor care s-au înfruptat: nu numai societăţile străine care au venit, ci acestea au găsit în primul rând cozi de topor care au folosit această ţară pentru a se îmbogăţi. De aceea vă spun, a venit timpul să ne mobilizăm : pentru aceasta, mişcarea noastră va aplica o politică strictă, o politică în primul rând de cinste, de dreptate şi de luptă perseverentă contra corupţiei. Nimeni din cei care au oropsit şi
jefuit această ţară nu va face parte din conducerea mişcării noastre. Noi nu suntem un partid, suntem o mişcare naţională. Nu suntem niciodată pentru a ataca pe cineva, dar dorim ca această ţară să fie familia tuturor, toţi cei care compun România: maghiari, ucrainieni, germani, evrei, lipoveni, sârbi, tătari, turci, să formăm această mare familie românească cu un singur gând: România este unică şi indivizibilă. Pentru aceasta,
stimaţi concetăţeni, trebuie să ne mobilizăm, să ne mobilizăm în primul rând pentru a-i refuza pe cei care continuă să o jefuiască, pe cei pe care i-aţi ales în acest Parlament al României şi uitaţi-vă cum se comportă: de la cuvintele suburbane utilizate până la maniera de a dispreţui poporul care i-a trimis în această Adunare.

Doamnelor şi domnilor, aveţi în faţa Dumneavoastră doi ani de zile în care noi vă vom demonstra ce dorim să facem: 2019 sunt alegeri prezidenţiale şi alegeri europene, iar în 2020 alegeri legislative. Alianţa Lege şi Ordine (A.L.O.) este prezentă pe internet şi dăm publicităţii programul nostru care este de centru-dreapta şi spune clar că suntem o mişcare patriotică, o mişcare care respectă valorile europene, valorile creştine, prietenia noastră indestructibilă cu marele popor american, suntem pentru întărirea participării României în NATO şi în toate alianţele europene care întăresc poziţia noastră pe continent şi pe plan internaţional. Pentru aceasta trebuie, mai mult ca niciodată, să participăm. Nu mai fiţi indiferenţi! Ştiu că sunteţi dezgustaţi de ceea ce se întâmplă în România, însă a fi indiferent, a-i lăsa pe alţii să conducă, pe cei care v-au înşelat
înseamnă a lăsa ţara pe mâna lor, iar apoi să vă plângeţi de rezultatele dezastruoase ale economiei noastre!

Dorim să aplicăm această doctrină, ordo-liberalismul, care este în primul rând o filosofie pentru valorile fundamentale ale omului, punând în centrul acestei doctrine omul. Iar în al doilea rând este şi o doctrină economică în care statul nu intervine decât pentru a facilita, a uşura şi a dezvolta puterea omului care vrea să întreprindă, lăsând liberă întreprindere, participarea în circuitul economic, în activitatea industrială şi financiară a unei ţări.

Vom vorbi pe larg, însă vreau să fiţi convinşi că dorim mai mult ca niciodată să vă avem lângă noi şi doresc să vă spun că Alianţa Lege şi Ordine se naşte în primul rând ca o mişcare românească, o mişcare profund patriotică prin care vom apăra valorile familiale, strămoşeşti şi în primul rând religia noastră creştin-ortodoxă.

Vă mulţumesc, voi reveni cu programul nostru economic, cu programul nostru politic, vă vom prezenta conducerea Mişcării noastre Alianţa Lege şi Ordine, pentru România, pentru Europa, pentru religia noastră creştin-ortodoxă!

Vă mulţumesc încă o dată, pe curând şi voi termina ca de obicei adresându-vă rugămintea de a împărtăşi acest material video tuturor celor care doresc să ne vadă, să ne asculte şi să ne urmeze în programul nostru politic. Pe curând, la revedere!

Comentarii